Luchtbevochtiging luxe woningen gemeente Bloemendaal

Luchtbevochtiging voor luxe woningen in de gemeente Bloemendaal

Bij mooi en comfortabel wonen mag luchtbevochtiging niet ontbreken

Als inwoner van de gemeente Bloemendaal mag u met recht trots zijn om in één van de meeste gewilde en mooie woonomgevingen van Nederland te wonen. De bosrijke omgeving met strand, zee, maar ook stedelijke voorzieningen binnen korte afstand zorgt voor een optimaal woongenot. Woongenot dat we ook graag zoeken in onze woning, waar we toch redelijk veel van onze tijd doorbrengen.

Toch beseffen we ons vaak niet dat woongenot voor een zeer groot deel wordt veroorzaakt door de klimaatomstandigheden in onze woning. Natuurlijk regelen we de ruimtetemperatuur, maar vergeten daarbij dat de luchtvochtigheid eigenlijk een veel grotere rol speelt voor onze gezondheid, behaaglijkheidsgevoel en bescherming van ons interieur. Lees u op uw gemak maar eens verder wat luchtbevochtiging voor u kan betekenen.

Luchtbevochtiging (40-60%) reduceert besmetting door (griep)virussen

Veel mensen realiseren zich niet dat een gezond en comfortabel binnenklimaat begint bij de juiste luchtvochtigheid (40-60%). Wanneer de luchtvochtigheid te laag is (<40%) dan hebben virussen en bacteriën vrij spel. Zij kunnen dan gemakkelijk overleven en zich vermenigvuldigen. Het nieuwste onderzoek van de gerenommeerde universiteit van Yale in de USA heeft zelfs aangetoond dat bij een te lage luchtvochtigheid ons afweersysteem tegen ziektes afneemt en zich moeilijk herstelt.

Te lage luchtvochtigheid <40% leidt tot koude en daarmee onbehaaglijke gevoelens.

De steeds hogere gewenste ruimtetemperaturen in onze villa's resulteren in een steeds lagere luchtvochtigheid. Dit is niet alleen slecht voor onze gezondheid, maar leidt ook tot een gevoel van “koude/onbehagen”, waardoor de ruimtetemperatuur door de bewoners nog verder wordt verhoogd. Dit maakt het probleem echter alleen maar erger. Het openen van ramen of meer ventileren biedt, in tegenstelling tot wat men vaak denkt, hiervoor geen oplossing. Alleen met luchtbevochtigers kan de luchtvochtigheid op het juiste niveau van 40-60% worden gebracht.

Luchtbevochtiging beschermt uw interieur, kunst en apparatuur

Ook ons interieur heeft te lijden onder een lage luchtvochtigheid. Houten meubels of vloeren kunnen gaan scheuren, kunstvoorwerpen worden aangetast, planten/bloemen verouderen sneller en bij muziekinstrumenten of (geluids)apparatuur kan kwaliteitsverlies optreden. Als u deze bezittingen in optimale conditie wilt houden, dan is luchtbevochtiger essentieel.

Vul het formulier in direct contact met onze specialisten

App bediening

Meer weten over Condair HumiLife

Condair HumiLife luchtbevochtiging voor luxe woningen, penthouses, villa's, praktijken en kleine utiliteit


Waarom luchtbevochtiging in villa's, luxe woningen en penthouses?

Waarom luchtbevochtiging in villa's, luxe woningen en penthouses?

Condair HumiLife is speciaal ontwikkelt voor het luxe segment woningen.
Door de individuele regeling per kamer kunt u met uw telefoon of KNX systeem de relatieve vochtigheid instellen.
Maat wat zijn de belangrijkste voordelen van luchtbevochtiging in huis?
Lees verder op onze pagina door op onderstaande link te klikken.


Gaat naadloos op in uw interieur

De bevochtigingsunits van Condair HumiLife zijn volledig te integereren in uw interieur. Door de kleine afmetingen vallen deze nauwelijks op in uw plafond of wand. Ook is het mogelijk deze units in kleur te maken zodat deze zo min mogelijk opvallen.
Meer weten? Lees dan verder op onze pagina via onderstaand link:

Gaat naadloos op in uw interieur

De misverstanden over luchtbevochtiging

De misverstanden over luchtbevochtiging

Er zijn veel misverstanden en onwaarheden over luchtbevochtiging welke niet juist zijn.
Om meer te weten hierover kunt u op onderstaande link klikken om deze pagina te bekijken.


Wat u nog meer kan interesseren: