Vacature Account Manager Midden-Nederland

Het Zwitserse concern Condair is producent van totaaloplossingen op het gebied van industriële en commerciële luchtbevochtiging. Met alle facetten in eigen beheer, van R&D en productie tot de service, streeft Condair ernaar in ieder segment een toppositie in te nemen. De producten van Condair zijn innovatief en gericht op energie-efficiëntie en hygiëne. Condair creëert een ideaal bevochtigingsklimaat dat volledig is afgestemd op de klantbehoefte in onder andere de utiliteit en industrie. Het Zwitserse concern is met 600 medewerkers en vertegenwoordigingen in 50 landen een vooraanstaande wereldspeler. De Nederlandse entiteit, Condair B.V., maakt onderdeel uit van het cluster West-Europa dat wordt aangestuurd vanuit Amsterdam.

Condair zoekt enthousiaste kandidaten M/V voor de functie van:

Account Manager Midden-Nederland
Ben jij een enthousiaste verkoper? 

Na een praktische inwerkperiode ga je actief aan de slag in de regio Utrecht - Amersfoort - Almere. Je weet relaties met klanten op te bouwen, hebt een neus voor nieuwe commerciële kansen en projecten en verkoopt de gehele breedte van het productenpakket van Condair. Jouw contacten zijn met name HVAC-installateurs en adviesbureaus. Je weet hen aan je te binden en bent in staat de gehele keten continu op de juiste manier te beïnvloeden en hierdoor projecten te scoren. Door jouw advies, sterke contactuele eigenschappen en commerciële doortastendheid ben je succesvol. In deze functie ben je veelal in het veld actief, werk je zelfstandig vanuit huis, word je ondersteund door een professionele binnendienst en rapporteer je aan de Sales Manager.

Wat maakt jou succesvol?
- Rasechte verkoper, commercieel krachtig
- Slagvaardig, communicatief sterk, overtuigingskracht
- Mbo/Hbo werk- en denkniveau
- Concrete b-to-b verkoopervaring is een must, binnen HVAC en/of bouw sterke pré
- Gevoel voor en interesse in techniek
- Geduldig, zelfstandig, professioneel

Waarom kies jij voor een carrière bij Condair?
- Internationale organisatie met een duidelijke visie, lange dienstverbanden en trotse werknemers
- Zwitsers merk: innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten
- Dynamisch team met de beschikking over veel technische kennis
- Investeringsbereidheid voor ontwikkeling van mens en product

Ben jij de verkoper die Condair zoekt?
Mail motivatie en CV naar personeelszaken@condair.nl. Voor uitgebreide informatie over Condair of over deze vacature kunt u telefonisch contact opnemen met de heer John Trock 020-7058290.