Het luchtbevochtiging DRAABE all inclusive concept

Het DRAABE all inclusive concept is gebaseerd op het modulaire verwisselbare containerconcept van alle DRAABE-systemen om kosteneffectief en professioneel onderhoud en desinfectie te garanderen. De unieke containeruitwisseling garandeert klanten van DRAABE service/verhuur overeenkomsten, dat hun systemen altijd in perfecte zijn, zijn uitgerust met de nieuwste technologie en operationeel zijn in overeenstemming met de VDI-richtlijnen. Elk DRAABE waterbehandeling- en hogedruk systeem wordt om de zes maanden grondig gecontroleerd, volledig onderhouden en gedesinfecteerd:

1. Reiniging en desinfectie

Hygiënisch en betrouwbaar

Elk systeem wordt volledig gedemonteerd, waarna alle componenten worden gecontroleerd. Slijtagedelen worden preventief vervangen en het speciale spoelproces zorgt ervoor dat alle componenten gereinigd en volledig gedesinfecteerd worden.

2. Speciale tests

Altijd een optimaal werkend systeem 

De technici van DRAABE in het revisie centrum stellen het waterbehandelings- en hogedruk pompsysteem exact af voor een optimaal werkend systeem.

3. Controle van de vernevelaar

Levenslange garantie

Als onderdeel van de optionele DRAABE-check-up service (iedere 2 jaar) worden de watervernevelaars vervangen door gereviseerde, gedesinfecteerde en gecontroleerde vervangende watervernevelaars. Tevens ontvang u na de check-up service 2 jaar verlengde garantie, waardoor u levenslang garantie op uw installatie heeft.

4. Hygiëne documentatie

Alles getest, geïnspecteerd en geregistreerd voor optimale veiligheid

In het DRAABE-laboratorium worden watermonsters getest op mogelijke bacteriën en schimmels. Nadat is voldaan aan de zeer scherp gestelde criteria wordt het gedocumenteerd in het verplichte onderhoudslogboek.

5. Express verzending & service hotline

Inclusief service-on-call

Wanneer er onverhoopt tussen 6-maandelijke onderhoudsintervallen een defect zou optreden, dan sturen wij u direct een volledig gereviseerde, gedesinfecteerde en gecontroleerde vervangende container toe.

6. Container wisselen

Eenvoudig zelf te verwisselen container

U kunt de containers eenvoudig zelf verwisselen met een paar eenvoudige handelingen. Snelkoppelingen maken speciaal gereedschap overbodig. de gebruikte container kunt u voor revisie retourneren aan ons revisie centrum. Optioneel kunnen de containers ook door onze service technici verwisseld worden.