Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing

Nieuw op de Nederlandse markt. Een ongekende innovatie voor een perfect leef- en werkklimaat door directe luchtbevochtiging. Na vier jaar intensief onderzoek en ontwikkeling, is het ons met de Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing gelukt om een innovatieve en unieke oplossing op de markt te brengen. Een hightech interieur concept dat comfort met design en gezondheid combineert.

Lees meer

Buitenopstelling stoomluchtbevochtigers

Condair heeft haar aanbod elektrische stoomluchtbevochtigers uitgebreid met nieuwe modellen voor buitenopstelling. Dankzij de robuuste IP55 behuizing kunnen deze systemen onder meer op het dak worden geplaatst. Hierdoor is een beschermende extra omkasting op niet meer nodig. De buitenopstellingsoplossingen van Condair nemen veel minder ruimte in beslag en zijn eenvoudiger te installeren. De nieuwe Condair luchtbevochtigers voor buitenopstelling zijn de meest compacte binnen de branche, nemen

Lees meer

Bevochtiging voor schone lucht in operatiekamers

Goede luchtkwaliteit is essentieel voor operatiekamers. Daarbij gaat het niet alleen om de reinheid, maar ook om de luchtvochtigheid. Vaak is bevochtiging van de lucht nodig, maar daarbij kunnen ook bacteriën in de lucht worden gebracht. Een gepatenteerd adiabatisch bevochtigingssysteem sluit die kans op contaminatie uit.

Lees meer

Ander nieuws

Beurzen en evenementen: