Stoombad header

Ontspan en geniet van de zeer innovatieve stoombadsystemen van Condair

Ontspan en geniet van de zeer innovatieve stoombadsystemen van Condair

Tegenwoordig bieden veel hotels en gezondheidsclubs spafaciliteiten aan voor het welzijn van hun gasten en leden: Een zwembad, een sauna en steeds vaker zelfs een stoombad of stoomdouche. Maar stoombaden zijn ook steeds vaker te vinden in particuliere woningen, waarvan de voordelen gewoonweg niet te evenaren zijn.
In huis neemt een stoombadcabine weinig meer ruimte in dan een douche en het vermogen en de specificaties van de Condair stoombadgeneratoren kunnen precies aan uw behoeften worden aangepast. Bovendien levert Condair een heel systeem van stoomgenererende componenten die geschikt zijn voor gebruik in alle soorten installaties, inclusief volledige kuuroorden.

Bekijk Condair Stoombadgeneratoren

Klik hier!

Een stoombad of een stoomdouche nemen

Het nemen van een stoombad of een stoomdouche heeft een positief effect op onze gezondheid. Het verlicht reumatische pijnen en spanningen, kan onmiddellijke verlichting geven bij ademhalingsproblemen, helpt de huid zachter te maken en activeert het immuunsysteem. Ouderen vinden een stoombad vaak aangenamer dan een sauna, terwijl jongere mensen de voordelen ervan waarschijnlijk waarderen na een fysieke inspanning.


Stoomopwekking

De stoomproductie kan worden gestart met een druk op de knop en de cabine wordt verwarmd. De stoom is zichtbaar en voelbaar door de frisse lucht die in de cabine circuleert. Het autogevoelige regelsysteem past de temperatuur aan de ingestelde waarde aan door de stoomproductie dienovereenkomstig te verhogen of te verlagen, zonder dat de bader dit merkt.


Aromatische stimulatie

De effecten kunnen worden versterkt door aromatische geuren en gekleurde verlichting. Na tien tot vijftien minuten in de stoomcabine voelt u zich als herboren.


Voordelen stoombadoplossingen van Condair:

  • Verhoogt het comfort en beperkt gezondheidsrisico's
  • Verbeter uw gezondheid

  • Gemakkelijk regelsysteem

  • Mogelijkheid voor aromatische geuren en verlichting controle

  • Mogelijkheden voor grote en kleine toepassingen

  • 24/7 servicedienst met eigen technici


Wat u nog meer kan interesseren: