Humidity for a better life

Visie

Om gezondere gebouwde omgevingen te creëren en de productiviteit te verhogen met de optimale luchtvochtigheid voor een beter leven.

Missie

Gedreven door de behoeften van onze klanten en ondersteund door wetenschap, ontwikkelen we betrouwbare, duurzame oplossingen.


We verwezenlijken onze visie

We handelen in de geest van onze visie, ontwikkelen snelle oplossingen voor onze klanten, zijn proactief in het herkennen en ontwikkelen van  plossingen en bovendien innovatief en in staat om ons aan te passen.

We zijn betrouwbaar

We komen steeds onze beloften na aan zakenpartners en collega’s, en zetten daarbij in op kwaliteit en integriteit.

We werken resultaatgericht

We leveren optimale resultaten, zijn er trots op dat we deels instaan voor het succes van onze klanten en concentreren ons op datgene wat van  belang is.

We moedigen onze medewerkers aan

We streven naar een open bedrijfscultuur, een vlakke hiërarchie en een respectvolle omgang met elkaar. De veiligheid van onze medewerkers,  iedere dag opnieuw, is één van onze hoogste prioriteiten.

We verbeteren de levenskwaliteit

We bevorderen de gezondheid door gebruik te maken van onderzoeksresultaten, bieden duurzame en energie-efficiënte oplossingen aan en verbeteren de productiviteit van onze klanten.


Sustainability

Duurzame productie en consumptie

Energie- en hulpbronnenefficiëntie vanaf de productontwikkeling tot en met geïntegreerde elektronische regelingen zorgen voor een optimale procesbesturing, zodat onze oplossingen zo energiezuinig en waterbesparend mogelijk werken. We streven naar een efficiënt gebruik van energie en hulpbronnen gedurende de volledige levenscyclus van het product. Van de eerste productontwikkeling tot de productie, het gebruik en het einde van de levensduur. Met onze expertise ondersteunen we onze klanten bij het vinden van oplossingen om energie te besparen en de productiviteit te verhogen.

We helpen klanten op weg naar duurzaamheid

Met een holistische benadering optimaliseren we onze systemen en bieden we onze klanten oplossingen in de context van het gebouw en de verwarmings-/koelsystemen om het duurzame gebruik van hulpbronnen in de toepassing te optimaliseren.


Wat u nog meer kan interesseren...