Service en onderhoud

Service luchtbevochtiging / lucht ontvochtiging

Als u onverhoopt een storing heeft, dan is het belangrijk om te weten dat u altijd op ons kan rekenen. Onze serviceplanners zijn zelf technici en herkennen uw urgentie direct. Zo nodig helpen wij u ook in het weekeinde of in de avond en nacht.

Klik hier voor meer informatie

Onderhoud luchtbevochtiging / luchtontvochtiging

Als u wilt blijven profiteren van uw kwaliteitsapparatuur dan is goed onderhoud essentieel. Deskundig onderhoud garandeert u de beste prestaties en langdurig onbezorgd gebruik van uw installatie. Onze specialisten weten waar zij op moeten letten om uw installatie in Top conditie te houden.

Klik hier voor meer informatie

Het luchtbevochtiging DRAABE full-service concept

Elk luchtbevochtigingssysteem is zo veilig en hygiënisch als het onderhoudsconcept dat het ondersteunt. Onze Draabe systemen voor waterbehandeling en hoge druk luchtbevochtiging zijn ingebouwd in verwisselbare kleine containers, beschikbaar voor verhuur aan onze klanten om onderhoud zo eenvoudig mogelijk te maken.

Klik hier voor meer informatie

Het luchtbevochtiging DRAABE all inclusive concept

Het DRAABE all inclusive concept is gebaseerd op het modulaire verwisselbare containerconcept om kosteneffectief professioneel onderhoud en desinfectie te garanderen. De unieke containeruitwisseling garandeert dat systemen altijd in perfecte staat zijn, zijn uitgerust met de nieuwste technologie en operationeel zijn in overeenstemming met de VDI-richtlijnen.

Klik hier voor meer informatie

De luchtbevochtiging DRAABE check-up service

De luchtbevochtiging DRAABE check-up service bestaande uit tweejaarlijkse complete vervanging van alle vernevelaars door gereviseerde, gedesinfecteerde en gecontroleerde vervangende watervernevelaars, volledige desinfectie van het complete leidingwerk en levenslange garantie.

Klik hier voor meer informatie

Inspectie luchtbevochtiging / luchtontvochtiging

Als u er zeker van wilt zijn dat uw luchtbevochtiging / luchtontvochtiging voldoet aan alle veiligheidskeuren of u wilt weten in welke toestand u installatie verkeerd dan is een inspectie een goede stap. Onze technici zijn specialisten op dit gebied en adviseren uw graag over de vervolgstappen na de inspectie.

Klik hier voor meer informatie

Revisie luchtbevochtiging / luchtontvochtiging

Zelfs de beste luchtbevochtiging / luchtontvochtiging is na jarenlang gebruiksgemak toe aan een grondige revisie. Onze technici beoordelen de situatie ter plaatse en geven een advies over de revisie mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

Inbedrijfstelling luchtbevochtiging / luchtontvochtiging

Onze technici zijn specifiek opgeleid en getraind in het inbedrijfstellen van luchtbevochtiging en luchtontvochtiging. Zo weten zij exact hoe ze het maximale uit de producten en systemen kunnen halen zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Klik hier voor meer informatie

Ook interessant voor u: