Auteursrecht en beperking van aansprakelijkheid

Condair behoudt zich het auteursrecht voor op deze en andere websites beheerd door Condair en op de inhoud op deze websites. De inhoud op deze en andere websites die door Condair worden beheerd, mag niet worden gedownload of gekopieerd voor andere doeleinden dan persoonlijk gebruik. Elk ander gebruik en / of wijziging van de inhoud van deze websites is verboden.

De informatie op de websites is niet bindend en kan niet worden gegarandeerd accuraat of actueel te zijn. Voor zover toegestaan, wijst Condair elke aansprakelijkheid af voor verlies of schade, van welke aard dan ook, en op welke juridische grond dan ook, die zou kunnen voortvloeien uit of in verband met het gebruik van Condair-websites. Condair wijst met name elke aansprakelijkheid af voor schade of verlies als gevolg van onvolledige of niet-bijgewerkte informatie of als gevolg van gegevensverlies.

Gegevensbescherming

Wanneer u onze website bezoekt, slaan we informatie op. Sommige van deze gegevens zijn wat u zelf verstrekt wanneer u zich registreert voor diensten (uw naam en adres in het contactformulier). Andere niet-persoonlijke informatie wordt opgeslagen als gevolg van technische processen (IP-adressen). Deze gegevens worden alleen voor statistische doeleinden gebruikt. We gebruiken Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. Lees hiervoor de speciale voorwaarden voor gegevensbescherming van Google Analytics.

Externe links

Deze website bevat links naar websites van derden ("externe links"). De relevante exploitant draagt ​​de volledige verantwoordelijkheid voor deze websites. Condair verklaart uitdrukkelijk dat het geen enkele invloed uitoefent op de vorm, inhoud of aanbiedingen op de gelinkte sites.