Osmose systeem CondairPure

Met een osmose systeem blijft u verschoond van residu in uw luchtbevochtiger. Met omgekeerde osmose wordt het onderhoud aan uw installatie aanzienlijk gereduceerd met langere onderhoudsintervallen als gevolg. Het osmose apparaat CondairPure is speciaal afgestemd op luchtbevochtiger toepassingen. Er wordt is geen waterontharder benodigd. De CondairPure is daardoor een goedkope manier om te kunnen profiteren van de voordelen van omgekeerd osmose water.

Klik hier voor meer informatie

Osmose systeem voor luchtbevochtiging, CondairPure Mini

Met een osmose systeem blijft u verschoond van residu in uw luchtbevochtiger. Met omgekeerde osmose wordt het onderhoud aan uw installatie aanzienlijk gereduceerd met langere onderhoudsintervallen als gevolg. Het osmose apparaat CondairPure is speciaal afgestemd op luchtbevochtiger toepassingen. Er wordt is geen waterontharder benodigd. De CondairPure MINI is daardoor een goedkope manier om te kunnen profiteren van de voordelen van omgekeerd osmose water.

Klik hier voor meer informatie

Wilt u meer informatie over waterbehandeling? Neem contact met ons op!

Klik hier

Waterontharder CondairSoft

De waterontharder is de eerste relatief goedkope stap om het residu dat achterblijft in de luchtbevochtiger of stoomketel eenvoudiger te kunnen wegspoelen of verwijderen. De diversiteit in waterkwaliteiten vereist een goed advies voor de bepaling van de juiste waterontharder of waterbehandeling.

Klik hier voor meer informatie

Waterbehandeling / osmose systeem, DRAABE PerPur

Het waterbehandeling / osmose systeem DRAABE PerPur produceert zuiver water voor een 100% hygiënische werking van het bevochtigingssysteem. Mineralen, de fijnste onzuiverheden, bacteriën en ziektekiemen worden gefilterd en vervolgens weggespoeld. Het zuivere water is vrijwel volledig gedemineraliseerd en vrij van alle ziektekiemen of andere ongewenste onzuiverheden!

Klik hier voor meer informatie

Voorkom witte stofdeeltjes met het gepatenteerde DRAABE SynPur geleidbaarheidssynthese systeem

Bij alle andere directe ruimte luchtbevochtigingssystemen komen zeer kleine mineralen/stofdeeltjes vrij. Deze zijn zichtbaar als witte stof op machines, apparatuur, bureaus op andere voorwerpen in de ruimte. In sommige toepassingen is dit ongewenst en kan dit alleen voorkomen worden met een DRAABE SynPur systeem. Geen andere producent van directe luchtbevochtigingssystemen beschikt over de kennis en technologie voor toepassing van geleidsbaarheidssynthese.

Klik hier voor meer informatie

Ook interessant voor u: