HighPur hogedruksysteem

HighPur genereert een werkdruk van meer dan 75 bar en een pulserende waterstroom waardoor microfijne verstuiving mogelijk wordt.

Klik hier voor meer informatie

PerPur waterzuiveringssysteem

Voor een ononderbroken, 100% hygiënische werking van de DRAABE luchtbevochtiging. Het waterzuiveringssysteem levert hooggezuiverd water.

Klik hier voor meer informatie

Wilt u meer informatie over waterbehandeling? Neem contact met ons op!

Klik hier

SynPur geleidbaarheidssynthese

SynPur zorgt voor een volledige demineralisatie van het aangevoerde water met een optionele aanvullende module voor gebruik in sensitieve omgevingen waarbij hoge eisen aan stofvrije lucht worden gesteld.

Klik hier voor meer informatie

MLP RO

De MLP RO combineert waterbehandeling en de hogedrukpomp in een enkel frame en kan worden gebruikt in combinatie met alle ML bevochtigers.

Klik hier voor meer informatie

Waterontharder CondairSoft

De waterontharder is de eerste relatief goedkope stap om het residu dat achterblijft in de luchtbevochtiger of stoomketel eenvoudiger te kunnen wegspoelen of verwijderen. De diversiteit in waterkwaliteiten vereist een goed advies voor de bepaling van de juiste waterontharder of waterbehandeling.

Klik hier voor meer informatie

CondairPure - Osmose apparaat

Met een osmose apparaat blijft u verschoond van residu in uw luchtbevochtiger of stoomketel. Met omgekeerde osmose wordt het onderhoud aan uw installatie aanzienlijk gereduceerd met langere onderhoudsinvallen als gevolg. Het osmose apparaat CondairPure is speciaal afgestemd op luchtbevochtiger- en stoomketel oplossingen.

Klik hier voor meer informatie

Osmose apparaat CondairPure Mini

Met een osmose apparaat blijft u verschoond van residu in uw luchtbevochtiger. Met omgekeerde osmose wordt het onderhoud aan uw installatie aanzienlijk gereduceerd met langere onderhoudsinvallen als gevolg. Het osmose apparaat CondairPure is speciaal afgestemd op luchtbevochtiger oplossingen. Er wordt geen waterontharder toegepast. De CondairPure MINI is daardoor een goedkope manier om te kunnen profiteren van de voordelen van omgekeerd osmose water.

Klik hier voor meer informatie

Ook interessant voor u: