Condair PerPur header

DRAABE PerPur - Waterbehandeling / osmose systeem

Het waterbehandeling / osmose systeem DRAABE PerPur produceert zuiver water voor een 100% hygiënische werking van het bevochtigingssysteem.

Mineralen, de fijnste onzuiverheden, bacteriën en ziektekiemen worden gefilterd en vervolgens weggespoeld. Het zuivere water is vrijwel volledig gedemineraliseerd en vrij van alle ziektekiemen of andere ongewenste onzuiverheden!

Binnen DRAABE full-service concept wordt elke DRAABE PerPur container elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde wissel container.

Alle (onderhouds)kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen vallen binnen het full-service concept. Zo wordt u ook automatisch van alle technische verbeteringen en updates voorzien, zodat elk DRAABE PerPur systeem met u meegroeit en nooit veroudert.


Osmose systeem DRAABE PerPur functies

DRAABE HighPur - Hoge druk premium luchtbevochtiging

Geoptimaliseerd waterverbruik

Zeer efficiënt gebruik van water door innovatief full-service concept.

Compacte afmetingen en toch grote capaciteit

Er kunnen 3 membraanfilters in één container worden geplaatst. Dit maakt het mogelijk tot 300 kg/uur zuiver water te produceren.

100% hygiënisch en zuiver water

De volledig geautomatiseerde regeling met haar veiligheden, self-check en herstel voorkomt besmetting van het water en voorkomt verstopping van het bevochtigingssysteem.


DRAABE Full Service

Het HighPur systeem wordt elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde container als onderdeel van het DRAABE Full-service onderhoudscontract. Alle kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen zijn opgenomen in het full-service onderhoudscontract. Daarnaast worden technische verbeteringen en updates met de check-up service automatisch geïnstalleerd zodat elk DRAABE Pur systeem met u meegroeit en nooit veroudert.

De containervervanging

In een handomdraai wordt het gebruikte systeem vervangen door de volledig onderhouden Pur Container en met behulp van snelkoppelingen weer aangesloten op het buizenstelsel. Het gebruikte systeem wordt na ongeveer 6 maanden teruggestuurd naar de DRAABE laboratoriumwerkplaats.


Voordelen DRAABE PerPur Waterbehandeling / osmose systeem:

  • Full-service pakket met levenslange garantie, automatische updates, 100% hygiëne garantie en optimale betrouwbaarheid
  • Geen afzettingen in de leidingen en verstuivers
  • Door het full-service concept geen onverwachte (onderhouds)kosten door de tweejaarlijkse omwisseling van de container.
  • Geoptimaliseerd waterverbruik en gewaarborgde efficiëntie
  • 100% hygiënisch door de automatische spoelfunctie en het full-service onderhoudscontract
  • Gecertificeerd volgens de nieuwe VDI richtlijn 6022 blad 6


Bekijk ook deze Directe ruimte bevochtigers: