Het HighPur systeem wordt elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde container als onderdeel van het DRAABE Full-service onderhoudscontract. Alle kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen zijn opgenomen in het full-service onderhoudscontract. Daarnaast worden technische verbeteringen en updates met de check-up service automatisch geïnstalleerd zodat elk HighPur systeem met u meegroeit en nooit veroudert. 

Hoge druk premium luchtbevochtiging DRAABE HighPur

Het luchtbevochtiging systeem DRAABE HighPur is het meest geavanceerde, innovatieve en ultra hygiëne systeem voor directe ruimte bevochtiging in de markt.

De optimaal geregelde werkdruk van minimaal 75 bar met een pulserende hydraulische flow zorgt voor de fijnst mogelijke micro nevel in de markt. Hierdoor is het mogelijk dat directe ruimte bevochtiging ook toe te passen is in relatief lage ruimtes (bijvoorbeeld ook kantoren en woningen) met de hoogste eisen op het gebied van luchtvochtigheid en condities.

Een ruimte luchtbevochtigingssysteem is zeer energie zuinig t.o.v. luchtbevochtiging in kanalen of luchtbehandelingssystemen. Terugverdientijden van 3 tot 5 jaar zijn zeer gebruikelijk.

Het HighPur hogedruksysteem is volledig ondergebracht in een draagbare container die tijdens onderhoud eenvoudig wordt vervangen door een vervangende container.

Het full-service concept zorgt ervoor dat de hygiëne en de functionaliteit altijd is gegarandeerd. Met de aanvullende check-up service heeft u zelfs tot 10 jaar garantie op de apparatuur. Zo staat u nooit voor onverwachte (onderhouds)kosten.

HighPur container
System schematic for water treatment and air humidification

Speciale luchtbevochtiging DRAABE HighPur functies:

UV-C sterilisatie, voor extra hygiëne

Aanvullende hygiënefuncties garanderen de volledige sterilisatie van het aangevoerde water door middel van een intensieve UV-C bestraling in speciaal ontworpen DRAABE bioreactoren.

100% hygiëne garantie en efficiëntie! 

Het speciale innovatieve luchtbevochtiging concept zorgt ervoor dat de nevel in de ruimte zeer snel en efficient wordt opgenomen en 100% gegarandeerd hygiënisch is.

Zeer hoge betrouwbaarheid 

De DRAABE HighPur garandeert maximale betrouwbaarheid met een veelvoud aan controle, self-check en zelf herstel functies. Luchtbevochtiging eigenschappen en voordelen

  • Zeer energiezuinig - Een ruimte luchtbevochtigingssysteem is zeer energie zuinig t.o.v. luchtbevochtiging in kanalen of luchtbehandelingssystemen. Terugverdientijden van 3 tot 5 jaar zijn zeer gebruikelijk.

  • 100% hygiënisch - Het full-service concept in combinatie met de innovatieve technologieën en geavanceerde besturing zorgt ervoor dat de hygiëne 100% is gegarandeerd.

  • Full-service pakket met levenslange garantie, automatische updates, 100% hygiëne garantie, maximale betrouwbaarheid en geen onverwachte (onderhouds)kosten door tweejaarlijkse wisseling van de container.

  • VDI-gecertificeerd - DRAABE Pur systemen zijn gecertificeerd volgens de VDI richtlijn 6022 blad 6 en voldoen daarmee aan de huidige normen voor de nieuwste stand van de technologie.

Heeft u vragen over het DRAABE HighPur hogedruk systeem? 

Wij helpen u graag

Klik hier!