Condair HighPur header

DRAABE HighPur - Hoge druk premium luchtbevochtiging

Hoogwaardige Luchtbevochtiging met Hoge Druk - DRAABE HighPur

Het luchtbevochtigingssysteem DRAABE HighPur is het meest geavanceerde, innovatieve en uiterst hygiënische systeem voor directe ruimtebevochtiging op de markt. Dankzij de optimaal gereguleerde werkdruk van minimaal 75 bar en een pulserende hydraulische stroming, levert dit systeem de fijnst mogelijke micro-nevel op de markt. Hierdoor is directe ruimtebevochtiging zelfs mogelijk in ruimtes met lagere plafonds, zoals kantoren en woningen, terwijl wordt voldaan aan de hoogste eisen op het gebied van luchtvochtigheid en omgevingscondities.

In vergelijking met luchtbevochtiging via kanalen of luchtbehandelingssystemen is een directe ruimte luchtbevochtigingssysteem zeer energiezuinig. Terugverdientijden van 3 tot 5 jaar zijn heel gebruikelijk. Het HighPur hogedruksysteem is volledig ondergebracht in een draagbare container die eenvoudig kan worden vervangen tijdens onderhoud.

Ons full-service concept waarborgt altijd de hygiëne en functionaliteit van het systeem. Met onze aanvullende check-up service bieden wij zelfs tot 10 jaar garantie op de apparatuur, waardoor u nooit voor onverwachte (onderhouds)kosten komt te staan.


Speciale DRAABE HighPur luchtbevochtiging functies

DRAABE HighPur - Hoge druk premium luchtbevochtiging

UV-C sterilisatie, voor extra hygiëne

Aanvullende hygiënefuncties garanderen de volledige sterilisatie van het aangevoerde water door middel van een intensieve UV-C bestraling in speciaal ontworpen DRAABE bioreactoren.

100% hygiëne garantie en efficiëntie!

Het speciale innovatieve luchtbevochtiging concept zorgt ervoor dat de nevel in de ruimte zeer snel en efficient wordt opgenomen en 100% gegarandeerd hygiënisch is.

Zeer hoge betrouwbaarheid

De DRAABE HighPur garandeert maximale betrouwbaarheid met een veelvoud aan controle, self-check en zelf herstel functies.


DRAABE Full Service

Het HighPur systeem wordt elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde container als onderdeel van het DRAABE Full-service onderhoudscontract. Alle kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen zijn opgenomen in het full-service onderhoudscontract. Daarnaast worden technische verbeteringen en updates met de check-up service automatisch geïnstalleerd zodat elk DRAABE Pur systeem met u meegroeit en nooit veroudert.

De containervervanging

In een handomdraai wordt het gebruikte systeem vervangen door de volledig onderhouden Pur Container en met behulp van snelkoppelingen weer aangesloten op het buizenstelsel. Het gebruikte systeem wordt na ongeveer 6 maanden teruggestuurd naar de DRAABE laboratoriumwerkplaats.


Voordelen DRAABE HighPur Hoge druk luchtbevochtiging:

  • Zeer energiezuinig - Een ruimte luchtbevochtigingssysteem is zeer energie zuinig t.o.v. luchtbevochtiging in kanalen of luchtbehandelingssystemen. Terugverdientijden van 3 tot 5 jaar zijn zeer gebruikelijk.
  • 100% hygiënisch - Het full-service concept in combinatie met de innovatieve technologieën en geavanceerde besturing zorgt ervoor dat de hygiëne 100% is gegarandeerd.
  • Full-service pakket - met levenslange garantie, automatische updates, 100% hygiëne garantie, maximale betrouwbaarheid en geen onverwachte (onderhouds)kosten door tweejaarlijkse wisseling van de container.
  • VDI-gecertificeerd - DRAABE Pur systemen zijn gecertificeerd volgens de VDI richtlijn 6022 blad 6 en voldoen daarmee aan de huidige normen voor de nieuwste stand van de technologie.


Bekijk ook deze Directe ruimte bevochtigers: