Condair RS elektrische stoomluchtbevochtiger

De Defensor Mk5 is tot in zijn laatste productie jaar de marktstandaard geweest. Met zijn opvolger de Condair RS worden wederom nieuwe maatstaven gezet. Deze elektrische weerstandbevochtiger is voorzien van de nieuwste communicatie standaarden en bedieningsmogelijkheden en zijn verbeterde kalkmanagement systeem zorgt voor nog langere onderhoudsintervallen.

De Condair RS biedt de hoogste regelnauwkeurigheid, waardoor hij zelfs toepasbaar is in de meest kritische luchtvochtigheidstoepassingen. Hij is ontworpen voor alle gangbare waterkwaliteiten zoals leiding-, onthard- of omgekeerd osmose water. Bij toepassing van leiding- of onthard water, maakt het unieke extern kalkopvangreservoir het verwijderen van de kalk tot een eenvoudige handeling. De Condair RS is met voorsprong de meest geavanceerde stoombevochtiger ter wereld.


...

Condair RS outdoor

Condair heeft haar aanbod elektrische stoomluchtbevochtigers uitgebreid met nieuwe IP55-modellen voor buitenopstelling. Dankzij de robuuste behuizing van de elektrische stoombevochtigers Condair RS en de Condair EL kunnen deze systemen als buitenopstelling worden geplaatst en zijn zij bestand tegen alle weersinvloeden.

Lees meer

Kijk hier een video over de Condair RS

Andere luchtbevochtigers: