Condair GS - Gasgestookte stoombevochtiger

Als eerste in de wereld met condensatie technologie

De vernieuwde Condair GS is een gasgestookte stoombevochtiger met het hoogste rendement in de markt. Deze luchtbevochtiger is de eerste in de wereld voorzien van condensatie technologie.

De uitlaatgaswarmte wordt grotendeels teruggewonnen door middel van warmteterugwinning in de HVAC-unit. Condair GS is de eerste keuze als het gaat om topefficiëntie en eenvoudige installatie. En het is gemakkelijk om deze units toe te voegen aan bestaande systemen.

Het onderhoud van deze luchtbevochtiger is verder vereenvoudigd door een nieuw ontwerp van het reservoir en de warmtewisselaar. Daarnaast beschikt de Condair GS over een touchscreen display voor eenvoudige bediening en kan hij middels Modbus en BACnet aan een gebouwbeheersysteem worden gekoppeld.


Efficiënte technologie loont!

Mogelijke besparingen door ventilatie-warmteverbruik, inclusief condensatiewarmte Warmteterugwinning [kW].


Uitlaatgasafvoer en warmteterugwinning via het HVAC-systeem

Uitlaatgaswarmte wordt regeneratief gebruikt door warmteterugwinning in de HVAC-unit, zonder negatieve gevolgen voor de kwaliteit van de uitlaatlucht. De energie in het uitlaatgas komt gratis beschikbaar en de resulterende besparingen kunnen worden toegepast op uw verwarmingsbehoeften voor ventilatie.

Efficiënte condenserende warmtewisselaar met conventionele uitlaatgasafvoer (optioneel)

Als er geen mogelijkheid is voor warmteterugwinning via het HVAC-systeem, kan de energie-efficiëntie worden verhoogd door een condenserende warmtewisselaar aan de luchtbevochtiger zelf toe te voegen. In de Condair GS CS-versie brengt een condenserende warmtewisselaar bij de waterinlaat de warmte van het uitlaatgas over naar het bevochtigingswater met een hoog thermisch rendement.


Voordelen Condair GS Stoombevochtiger:

  • Voorzien van uniek condensatie technologie voor het hoogste rendement in de markt
  • Makkelijk te installeren
  • Hygiënische stoomproductie
  • Kleine behuizing
  • Touchscreen display voor eenvoudige bediening
  • Geschikt voor elk type waterkwaliteit
  • Standaard Bacnet en Modbus voor koppeling aan gebouwbeheersysteem


Bekijk ook deze stoombevochtigers: