Buitenopstelling stoomluchtbevochtigers

Condair heeft haar aanbod elektrische stoomluchtbevochtigers uitgebreid met nieuwe modellen voor buitenopstelling. Dankzij de robuuste IP55 behuizing kunnen deze systemen onder meer op het dak worden geplaatst.

Hierdoor is een beschermende extra omkasting op niet meer nodig. De buitenopstellingsoplossingen van Condair  nemen veel minder ruimte in beslag en zijn eenvoudiger te installeren. De nieuwe Condair luchtbevochtigers voor buitenopstelling zijn de meest compacte binnen de branche, nemen het minste vloeroppervlak in beslag en zijn voorzien van handgrepen om het transport te vergemakkelijken.

De buitenopstellingsmodellen zijn voorzien van een ventilator en een verwarmingselement met thermostaatregeling om ervoor te zorgen dat deze onder alle omstandigheden kunnen blijven functioneren (tussen -20 en 40°C). Een antivriesklep zorgt ervoor dat de luchtbevochtiger volledig wordt gedraind wanneer de temperatuur van de units tijdens bedrijf onverhoopt toch onder de 6 °C daalt.

De buitenopstellingen voor de Condair RS en EL luchtbevochtigers kunnen vrijstaand of aan een rack/wand worden gemonteerd voor bijvooorbeeld bevestiging aan een luchtbehandelingskast. De afneembare vergrendelbare deuren en de optionele binnenverlichting zorgen er dat deze goed toegankelijk zijn voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Image

Ander nieuws...