Wij beantwoorden uw vragen over hoe u veilig naar kantoor kunt terugkeren.

Nu wereldwijd kantoren weer opengaan - nadat medewerkers thuis hebben gewerkt vanwege de COVID-19 pandemie - staan organisaties voor de uitdaging om een veilige terugkeer te organiseren. Hoe kunt u de balans vinden tussen het naleven van beperkingen op sociale afstand en verzoeken van medewerkers om een rustig kantoor en teaminteractie?

Condair B.V. heeft in samenwerking met partners Clairify, Ciao en R8TECH gewerkt aan een e-book waarin vragen worden beantwoord met betrekking tot:

  • Beheer van bezetting personeel in kantoorruimte(n)
  • Binnenluchtkwaliteit & klimaatregeling
  • Luchtbevochtiging en luchtvochtigheid beheersing
  • Operationele efficiëntie van het GBS (Gebouwbeheersysteem)

Dit document helpt u bij het beantwoorden van uw vragen. We delen graag onze kennis, zodat u de nodige stappen kunt zetten om terug te keren naar het kantoor aangenaam, efficiënt en veilig.

De vier partners die u deze whitepaper aanbieden, opereren individueel. We zijn echter van mening dat we onze individuele diensten kunnen uitbreiden en vervolledigen door: samenwerken. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen. Als we denken dat we je beter van dienst kunnen zijn met één of meerdere partners steken we graag de koppen bij elkaar voor een maatwerk gezamenlijk advies

Download het e-book (Engelstalig), of bekijk ons flipbook online hieronder.

Return-to-the-office fundamentals - Helping you create data-driven decisions for a safe return to a healthy office


Samenwerkingspartners:

Over Clairify

Clairify helpt u de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren. Mensgericht, datagestuurd

Ons team bouwt analytische software van de volgende generatie en Internet of Things (IoT)-apparaten die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop kantoorgebouwen de binnenluchtkwaliteit en het thermisch comfort beheren, zodat u elke dag in een gezonde en productieve omgeving kunt werken.

Over R8Technologies

R8tech is een SaaS scale-up opgericht in 2017 in Estland

R8tech's Digital Operator is kunstmatig intelligente add-on software voor uw BMS. Het verhoogt de energie- en operationele efficiëntie van uw gebouw tot 20%, detecteert HVAC-systeemstoringen en verbetert het binnenklimaat.

Over Ciao

CIAO is een werkplekbeheer oplossing voor het hybride kantoor.

Geef uw medewerkers de mogelijkheid om te kiezen wanneer ze werk op kantoor terwijl het management blijft in controle van de kantoorbezetting en veiligheid.


Terug naar het nieuws overzicht

Waar u misschien ook in geïnteresseerd bent...