Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing

Nieuw op de Nederlandse markt. Een ongekende innovatie voor een perfect leef- en werkklimaat door directe luchtbevochtiging.

Na vier jaar intensief onderzoek en ontwikkeling, is het ons met de Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing gelukt om een innovatieve en unieke oplossing op de markt te brengen. Een hightech interieur concept dat comfort met design en gezondheid combineert.

Bevochtigingsunits
De bevochtigingsunits van de Condair HumiLife vormen het unieke element van dit gepatenteerde systeem. Alleen met deze technologie is geluidloze verneveling met behoud van absolute hygiëne direct in de ruimte mogelijk. De in de bevochtigingsunit geïntegreerde nauwkeurige ruimtesensor meet de omgevingsvochtigheid en houdt deze constant op het gewenste niveau.

De centrale unit
De centrale unit vormt het hart van de Condair HumiLife. Hierin is de volledige besturing ondergebracht en wordt het toegevoerde leidingwater gefilterd tot gedemineraliseerd water, voordat deze in de ruimte wordt verneveld. Hiermee kan gegarandeerd worden dat het systeem voldoet aan de hoogste hygiëne normen.

Bediening lokaal of via een app
Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing kunt u eenvoudig en gemakkelijk bedienen via een lokaal bedieningspaneel en/of een app op uw telefoon en/of tablet. Zo kunt u de luchtvochtigheid in iedere ruimte individueel bepalen, zelfs als u niet in de ruimte aanwezig bent.

Terug naar het nieuwsoverzicht


Image

Ander nieuws...