Interview Maurice de Hond over aerosolen en luchtvochtigheid

Maurice de Hond geeft in dit interview bij http://www.g10vandeeconomie.nl op YouTube uitleg wat aerosolen en luchtvochtigheid doen met betrekking tot virusverspreiding. 

Aerosolen blijven zweven in de lucht als er niet de juiste luchtvochtigheid niveau's worden behaald in de ruimte waar mensen aanwezig zijn. Hierdoor kunnen virussen en bacteriën langere tijd ingeademd worden. Een ander nadeel is dat bij droge lucht uw afweer niet optimaal kan werken om virussen af te houden (zie de studie van Yale University). Een relatieve luchtvochtigheid van 40-60% is het optimale niveau voor ons immuunsysteem en zal de verspreiding van ziekten verminderen. 

Hieronder over hoe luchtvochtigheid mee speelt bij te droge lucht:

Hieronder over Aerosolen:

Nu is het de tijd om actie te ondernemen om in de koude periode klaar te zijn met de juiste luchtvochtigheidsniveau's in gebouwen. De Condair luchtbevochtigingssystemen kunnen de droge lucht tegengaan binnenshuis.

Bron: YouTube -  https://youtu.be/3QsfQ2se0-o


Studie over aerosolen met betrekking tot het Covid 9 (Corona) virus:

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S016041202031254X?via%3Dihub

In het nieuws over aerosolen:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/719978718/rivm-onderzoekers-besmetting-via-kleine-druppeltjes-niet-negeren


Terug naar het nieuws overzichtTeken de petitie op 40to60RH.com om ervoor te zorgen dat de WHO regels opstelt voor juiste luchtvochtigheid binnen gebouwen

Klik hier

Waar u misschien ook in geïnteresseerd bent...