Het DRAABE SynPur systeem wordt elke 6 maanden vervangen door een volledig onderhouden en gedesinfecteerde container als onderdeel van het DRAABE Full-service onderhoudscontract. Alle kosten voor hygiëne-inspecties, desinfecteren, vervangende onderdelen of storingen zijn opgenomen in het full-service onderhoudscontract. Daarnaast worden technische verbeteringen en updates met de check-up service automatisch geïnstalleerd zodat elk HighPur systeem met u meegroeit en nooit veroudert.

Voorkom witte stofdeeltjes met het gepatenteerde DRAABE SynPur geleidbaarheidssynthese systeem, uniek in de markt!

Bij alle andere directe ruimte luchtbevochtigingssystemen komen zeer kleine mineralen/stofdeeltjes vrij. Deze zijn zichtbaar als witte stof op machines, apparatuur, bureaus op andere voorwerpen in de ruimte. In sommige toepassingen is dit ongewenst en kan dit alleen voorkomen worden met een DRAABE SynPur systeem. Geen andere producent van directe luchtbevochtigingssystemen beschikt over de kennis en technologie voor toepassing van geleidsbaarheidssynthese. 

De optionele geleidbaarheidssynthese DRAABE SynPur is net als de DRAABE waterbehandeling en hogedruk installatie ingebouwd in een moderne mobiele container. 

Het full-service concept zorgt ervoor dat de hygiëne en de functionaliteit altijd is gegarandeerd. Met de aanvullende check-up service heeft u zelfs tot 10 jaar garantie op de apparatuur. Zo staat u nooit voor onverwachte (onderhouds)kosten.

SynPur container
System schematic for water treatment and air humidification

Speciale luchtbevochtiging DRAABE SynPur functies:

Voorkomt witte stof op machines, bureaus en apparatuur.
De gepatenteerde DRAABE synthesetechnologie verwijdert alle resterende mineralen uit het aangevoerde water en waarborgt dat er geen witte stof in de ruimte wordt verneveld.

Zeer effectief gebruik van water 

Optimale bepaling van de geleidbaarheid garandeert dat aangevoerde water 100% gezuiverd is van alle aanwezige bestanddelen (demi-water).

Geavanceerde besturing zorgt voor 100% zuiver water (demineralisatie) 

Onze microprocessorgestuurde technologie garandeert volledige demineralisatie en minimaliseert tegelijkertijd het gebruik van grondstoffen. ptimale bepaling van de geleidbaarheid garandeert dat aangevoerde water 100% gezuiverd is van alle aanwezige bestanddelen (demi-water).

Luchtbevochtiging eigenschappen en voordelen:

  • Gepatenteerde gegarandeerd stofvrije bevochtiging - De DRAABE synthesetechnologie verwijdert alle resterende mineralen uit het aangevoerde water en waarborgt dat er geen stof in de ruimte wordt verneveld.

  • Full-service concept met levenslange garantie, automatische updates, 100% hygiëne garantie, maximale betrouwbaarheid en geen onverwachte (onderhouds)kosten door tweejaarlijkse wisseling van de container. ull-service pakket.

  • VDI-gecertificeerde DRAABE systemen zijn gecertificeerd volgens de VDI richtlijn 6022 blad 6 en voldoen daarmee aan de huidige normen voor de nieuwste stand van de technologie.

Heeft u vragen over SynPur geleidbaarheidssynthese? 

Wij helpen u graag

Klik hier!