Condair ML Flex Header

Condair ML Flex - Hogedruk bevochtiging

Hogedruk ruimtebevochtigingssyteem Condair Flex

Het hogedruk ruimtebevochtigingssyteem Condair Flex is met name geschikt voor het bevochtigen van grote hoge productiehallen met intensieve bevochtigingsbehoefte, waarbij de prijs een belangrijke factor is.

De Condair ML Flex nozzle lijnen worden project specifiek ontworpen en geproduceerd. Een Flex systeem kan bestaan uit meerdere, onafhankelijk van elkaar functionerende, nozzle lijnen.

Als enige hogedruk ruimtebevochtigingsysteem in de markt is zijn hygiënische functioneren gegarandeerd met het HACCP ISO 22000 certificaat. Dit certificaat dat in de voedselproducerende industrie veelvuldig wordt geëist, omvat de meest strenge eisen t.a.v. veiligheid en gezondheid.


Flexibele luchtbevochtiging keuze

MLP-RO luchtbevochtigingskeuze

De MLP RO eenheid bespaart ruimte door de vereiste omgekeerde osmose en de hogedrukpomp in een installatie te verenigen. Deze kan met alle ML-producten gecombineerd worden. Afhankelijk van de bevochtigingscapaciteit worden de modules in uiteenlopende grootten gecombineerd en zelfs bij hoge vermogens is een installatieframe al voldoende. Natuurlijk zijn de installaties ook zonder omgekeerde osmose verkrijgbaar, als dit nodig mocht zijn.


Directe luchtbevochtiging in zones

ML Flex spreekt velen aan om zijn eenvoudige installatie en lage bedrijfskosten. Hij kan ook in explosiebeveiligde ruimten worden ingezet, omdat op de vernevelaars geen elektronische eenheden gemonteerd zijn, waardoor er dus geen warmte of vonken kunnen ontstaan.

Onbegrensde combinatiemogelijkheden

De toepassingsmogelijkheden van het ML Flex systeem zijn veelsoortig en kunnen worden aangepast aan de specifieke plaatselijke omstandigheden. Het systeem kan zowel aan de wand als aan het plafond worden gemonteerd.


Door de constructie van de hogedruksproeiers als T-stuk, kunt u deze afzonderlijk verstellen en zo de sproeihoek instellen. De bevochtigingshoeveelheid kan onbeperkt worden uitgebreid. 


Voordelen Condair ML Flex Hogedruk bevochtiging:

  • Condair Flex flexibele nozzlelijn, nozzles beschikbaar in meerdere capaciteiten
  • Uitbreidbaar tot elke gewenste capaciteit (max. 3.000 l/h per pompeenheid)
  • Vervaardigd uit roestvaststaal
  • HydroFlex systeem turn-key opgeleverd, inclusief waterbehandeling
  • Gecertificeerd conform HACCP ISO 22000


Bekijk ook deze Directe ruimte bevochtigers: