Defensor PH28 mobiele bevochtiger

Defensor PH28 mobiele bevochtiger

Deze mobiele luchtbevochtiger is ideaal voor ruimtes tot 900m³ met een uitvoer tot 2.7L/h. Het heeft een grote 30 liter water tank waardoor hij niet vaak gevuld hoeft worden. De water tank heeft wieltjes waarmee je hem makkelijk kunt vervoeren.

De Defensor PH28 is optioneel ook aan te sluiten op de vaste wateraansluiting en kan voorzien worden van elke RAL kleur (wit is standaard).

De unit gebruikt verdampingstechnologie om voor een laag energieverbruik te zorgen. Op volle kracht verbruikt het tot 128W aan elektriciteit.

De bevochtiger filtert de lucht als hij het bevochtigt om bepaalde stoffen in de lucht te verwijderen en de lucht een betere kwaliteit te geven. 

Het digitale bedieningssysteem biedt een in te programmeren timer en een geïntegreerde hygrostaat. Daarnaast heeft het een toetsenblokkering om te voorkomen dat iedereen er toegang toe heeft. Optioneel is een externe sensor verkrijgbaar.

Eigenschappen en voordelen:

  • Lage energie bevochtiging met lage verbruikskosten
  • Grote vervangbare 30L water tank met wieltjes voor gemakkelijke  vulling
  • Zorgt voor de juiste bevochtiging en lucht zuivering
  • Digitale bediening met integrale hygrostaat en timer
  • Zeer geluidsarm, dus ook geschikt voor expositieruimtes

Andere mobiele bevochtigers:

Defensor PH15 mobiele bevochtiger

De Defensor PH15 levert maximaal 1,7L/h bevochtiging aan een ruimte. Ideaal voor kantoren, musea en galerijen niet groter da...

Lees meer