Delftse Poort kiest voor duurzaam en dus voor bevochtiging door de Condair DL

Op 21 april 2015 is het ruim 25 jaar oude kantoorgebouw “Delftse Poort” in Rotterdam na verbouwing door Burgemeester Aboutaleb heropend. Bij de bouw en renovatie van Delftse Poort was het voorkomen van onnodige verspilling een belangrijke doelstelling. Het pand voldoet dan ook aan alle moderne eisen voor duurzaam energieverbruik.

Om deze reden is Condair DL door de adviseur opgenomen in het bestek voor een juiste en duurzame luchtbevochtiging in het pand. Doordat de Condair DL gebruik maakt van een lagedruk pomp en een gepatenteerde naverdampingssectie heeft hij het laagste elektrische - en waterverbruik van alle (adiabatische) luchtbevochtigers. Tevens zijn de operationele kosten van deze luchtbevochtiger de laagste in de markt.

Zijn hygiëne concept zorgt er tevens voor dat hij als enige adiabatische luchtbevochtiger een hygiëne certificaat heeft verkregen. Dit certificaat, uitgegeven door het gerenommeerde SGS Fresenius instituut, garandeert 100% hygiëne zelfs in de zorgsector. Dit in tegenstelling tot de veel verkeerd geïnterpreteerde VDI 6022, die alleen iets zegt over de maatregelen die je moet nemen bij adiabatische bevochtiging. Het unieke concept van de Condair DL maakt deze maatregelen overbodig.

Terug naar het nieuwsoverzicht 

Wilt u meer informatie over de Condair DL?

Neem contact met ons op

Overig nieuws: