Banner luxe woningen

Gaat naadloos op in uw interieur

Het belang van Luchtbevochtiging: Gezondheid, comfort en bescherming voor uw interieur

Luchtbevochtigers discreet geïntegreerd in uw interieur Voor wie streven naar ultiem wooncomfort, gecombineerd met aandacht voor gezondheid, design, gebruiksgemak en hygiëne, is er nu het Condair HumiLife luchtbevochtigingssysteem, speciaal ontworpen voor luxe woningen en villa's. Dankzij het gepatenteerde vernevelingssysteem kan elke ruimte, uitgerust met een eigen vernevelaar, individueel worden aangepast en geregeld. Met bevochtigers van minimale afmetingen kan het systeem moeiteloos en vrijwel onzichtbaar worden geïntegreerd in plafonds en wanden. De Condair HumiLife is geruisloos, energiezuinig, vereist minimaal onderhoud en kan eenvoudig worden bediend via de wandmodule, een app of uw home automation systeem (compatibel met KNX).

Ideaal voor (para)medische praktijken en kleine utiliteitsgebouwen Het Condair HumiLife concept is ook bij uitstek geschikt voor praktijkruimtes, zoals klinieken of tandartspraktijken. Hierdoor kunnen uw patiënten genieten van een aangename en bovenal gezonde behandelomgeving dankzij het handhaven van een optimale relatieve luchtvochtigheid.

Wist u dat het handhaven van een relatieve luchtvochtigheid tussen 40 en 60% talloze voordelen biedt voor uw gezondheid en die van uw patiënten?

Liever contact met een expert?


De luchtbevochtigingsunits esthetisch geïntegreerd in uw interieur

 Het Condair HumiLife systeem is speciaal ontwikkeld voor luxe woningen met de hoogste wensen t.a.v. van comfort, gezondheid en bedieningsgemak. De luchtbevochtigingsunits worden nauwelijks zichtbaar volledig afgestemd op uw gekozen interieurdesign geïntegreerd in plafonds interieurdelen en wanden. Het luchtbevochtigingssysteem Condair HumiLife is geruisloos, zeer energiezuinig, makkelijk in gebruik en kan eenvoudig opgenomen worden in uw domotica systeem.

Gepatenteerd systeem

De bevochtigingsunits van de Condair HumiLife vormen het unieke element van dit gepatenteerde systeem. Alleen met deze technologie is geluidloze verneveling met behoud van absolute hygiëne direct in de ruimte mogelijk. De geïntegreerde, nauwkeurige ruimtesensor meet de luchtvochtigheid en houdt deze constant op het gewenste niveau.


Voordelen luchtbevochtiging voor kleine gebouwen en luxe woningen:

  • Esthetisch design en functioneel
  • Gepatenteerd vernevelingssysteem
  • Geschikt voor luxe woningen en villa's
  • Individueel instelbaar
  • Geschikt voor (medische) praktijken en utiliteitsgebouwen
  • Optimale luchtvochtigheid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in...