Gaat naadloos op in uw interieur

Gaat naadloos op in uw interieur

Luchtbevochtigers nauwelijks zichtbaar in uw plafond of wanden

Als u hoge eisen stelt aan wooncomfort maar ook aan gezondheid, design, gebruiksgemak en hygiëne is er nu het luchtbevochtigingssysteem Condair HumiLife speciaal ontwikkeld voor luxe woningen en villa's. Het gepatenteerde vernevelingssysteem zorgt ervoor dat iedere ruimte, voorzien van een eigen vernevelaar, individueel kan worden ingesteld en geregeld. De bevochtigers met de kleinst mogelijke afmetingen maken het mogelijk dat het systeem eenvoudig en nauwelijks zichtbaar in plafonds en wanden kan worden geïntegreerd. De Condair HumiLife is stil, energiezuinig, onderhoudsarm en kan eenvoudig worden bediend via de wandmodule en/of, via een app of uw home automation systeem (KNX geschikt).

(Medische-) Praktijken en kleine utiliteit

Het Condair HumiLife concept is ook uitermate geschikt voor praktijkruimte(n), zoals klinieken of tandartspraktijken. Uw cliënten ondervinden een aangename en bovenal gezonde behandelomgeving door de relatieve luchtvochtigheid op niveau te houden.

Wist u dat de juiste relatieve luchtvochtigheid (tussen 40 tot 60%) veel voordelen voor uw gezondheid en dat voor u en uw cliënten oplevert?

Ook voor (tandarts-) praktijken


Bevochtigingsunits wand of plafond

De luchtbevochtigingsunits esthetisch geïntegreerd in uw interieur

Het Condair HumiLife systeem is speciaal ontwikkeld voor luxe woningen met de hoogste wensen t.a.v. van comfort, gezondheid en bedieningsgemak. De luchtbevochtigingsunits worden nauwelijks zichtbaar volledig afgestemd op uw gekozen interieurdesign geïntegreerd in plafonds interieurdelen en wanden. Het luchtbevochtigingssysteem Condair HumiLife is geruisloos, zeer energiezuinig, makkelijk in gebruik en kan eenvoudig opgenomen worden in uw domotica systeem.


Gepatenteerd systeem

De bevochtigingsunits van de Condair HumiLife vormen het unieke element van dit gepatenteerde systeem. Alleen met deze technologie is geluidloze verneveling met behoud van absolute hygiëne direct in de ruimte mogelijk. De geïntegreerde, nauwkeurige ruimtesensor meet de luchtvochtigheid en houdt deze constant op het gewenste niveau.

Gepatenteerd systeem

Wat u nog meer kan interesseren: