Waarom luchtbevochtiging in villa's?


Luchtbevochtiging reduceert de mogelijkheid van infectie.
Veel mensen realiseren zich niet dat een gezond en comfortabel binnenklimaat begint bij de juiste luchtvochtigheid (40-60%). Wanneer de luchtvochtigheid te laag is (<40%) dan hebben virussen en bacteriën vrij spel. Zij kunnen dan gemakkelijk overleven en zich vermenigvuldigen. Het nieuwste onderzoek van de gerenommeerde universiteit van Yale in de USA heeft zelfs aangetoond dat bij een te lage luchtvochtigheid ons afweersysteem tegen ziektes afneemt en zich moeilijk herstelt.

Te lage luchtvochtigheid leidt tot koud/onbehaaglijk gevoel.
De steeds hogere gewenste ruimtetemperaturen in onze villa's resulteren in een steeds lagere luchtvochtigheid. Dit is niet alleen slecht voor onze gezondheid, maar leidt ook tot een gevoel van “koude/onbehagen”, waardoor de ruimtetemperatuur door de bewoners nog verder wordt verhoogd. Dit maakt het probleem echter alleen maar erger. Het openen van ramen of meer ventileren biedt, in tegenstelling tot wat men vaak denkt, hiervoor geen oplossing.

Verkoopbrochure

Bescherming van uw interieur
Ook ons interieur heeft te lijden onder een lage luchtvochtigheid. Houten meubels of vloeren kunnen gaan scheuren, kunstvoorwerpen worden aangetast, planten/bloemen verouderen sneller en bij muziekinstrumenten of (geluids)apparatuur kan kwaliteitsverlies optreden. Als u deze bezittingen in optimale conditie wilt houden, dan is een goede luchtvochtigheid essentieel.


Luchtbevochtiging nieuws van externe websites:

6 redenen om een luchtbevochtiger in huis te halen

Happinez.nl


  Neem direct contact op!

  Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing.

  Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing

  Na vier jaar intensief onderzoek en ontwikkeling, is het ons met de Condair HumiLife - de flexibele...

  Lees meer

  Ook interessant...