Innovatief vernevelingssysteem voor individuele, flexibele ruimtebevochtiging

Na vier jaar intensief onderzoek en ontwikkeling, is het ons met de Condair HumiLife - De flexibele ruimte oplossing gelukt om een innovatieve en unieke oplossing op de markt te brengen. Een hightech interieur concept dat comfort met design en gezondheid combineert.

De optimale luchtvochtigheid voor een ruimte ligt tussen de 40 en 60%. Dit is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners, evenals voor het kwaliteitsbehoud van materialen en voorwerpen. Het gepatenteerde adiabatische luchtbevochtigingssysteem Condair HumiLife staat garant voor deze optimale luchtvochtigheid en daarmee de kwaliteit van het werk- en leefklimaat.

De bevochtigingsunits met de kleinst mogelijke afmetingen zorgen ervoor dat het systeem eenvoudig en nauwelijks zichtbaar in plafonds en wanden kan worden geïntegreerd. Condair HumiLife is stil, energiezuinig, onderhoudsarm en kan eenvoudig worden bediend via de wandmodule en/of via een app op uw telefoon en/of tablet.

Het gepatenteerde vernevelingssysteem met zijn beperkte afmetingen en unieke montage concept zorgt ervoor dat deze vrijwel geheel onopvallend opgaat in het interieur. Iedere ruimte, voorzien van een eigen vernevelaar, kan individueel worden geregeld. U zult merkbaar kunnen genieten van een optimaal, gezond en comfortabel binnenklimaat.

Eigenschappen en voordelen:

  • Een hightech interieur concept dat comfort met design en gezondheid combineert. 
  • Nauwelijks zichtbaar op het plafond en de wanden. 
  • Kwaliteitsbehoud van materialen en voorwerpen.
  • Condair HumiLife is stil, energiezuinig, onderhoudsarm en kan eenvoudig worden bediend via de wandmodule of via een app op uw telefoon en/of tablet.

Andere direct in de ruimte systemen...