Condair DC - Condenserende luchtontvochtiger

Condenserende luchtontvochtigers en drogers zijn ideaal voor het verlagen van luchtvochtigheid rond de 50% RV en bij temperaturen vanaf 15°C.

De Condair DC serie ontvochtigt van 75-930 liter per dag met een ventilatiecapaciteit van 8.000 tot 8.500m³/h. Dit maakt de ontvochtigers en drogers perfect voor het drogen van complete gebouwen. Het systeem kan de droge lucht direct aan de ruimte toevoegen of kan worden aangesloten op bestaande of nieuwe luchtkanalen.

Alle modellen zijn standaard voorzien van vorstbescherming op basis van heet gas. Condair DC ontvochtigers kunnen zelfstandig werken of worden geconfigureerd voor mobiele toepassing in een gebouw.

De standaard robuuste, gegalvaniseerde behuizing biedt maximale bescherming tegen zware omgevingsinvloeden. Optioneel is een RVS versie beschikbaar. De ontvochtiger wordt aangestuurd via z'n interne besturing met digitale display, een optionele op afstand geplaatste besturing of via BMS (Modbus). De Condair DC condens ontvochtigers en drogers gebruiken energie efficiënte EC ventilatoren met drie ventilatiestanden..


Veelzijdige luchtontvochtigers

Koelcircuit

Zeer efficiënt koelcircuit met R410A. In het koelcircuit worden uitsluitend componenten van gerenommeerde merken ingezet. De drukcompensatie vindt plaats via thermostatische expansieventielen. Alle componenten zijn na demontage van de betreffende bekledingsdelen gemakkelijk toegankelijk. Speciale uitvoeringen, bijvoorbeeld voor bedrijf bij hoge temperaturen, zijn op aanvraag verkrijgbaar.


De standaardapparaten van de serie Condair DC dekken reeds een zeer groot toepassingsgebied af.

Ze beschikken over ontvochtigingsvermogens van 75 l/24 h tot en met 930 l/24 h. Dankzij hun enorme luchtvermogens tot en met 8500 m3/h kan ook de vochtigheid in zeer grote objecten worden gereguleerd met slechts één of een paar apparaten.


Voordelen Condair DC condenserende luchtontvochtigers:

  • Ideaal voor het verlagen van luchtvochtigheid naar ongeveer 50%RV
  • Grote keuze in capaciteit van 75-930 liter per dag
  • Kan droge lucht direct in de ruimte blazen of via luchtkanalen
  • Alleen hoge kwaliteit componenten worden gebruikt
  • Standaard vorstbescherming en EC ventilatoren


Bekijk ook deze pagina's over ontvochtiging: